Szerelő- és mosócsarnok építése az Elek Ingatlankezelő Kft. telephelyén

 

 

 

infoblokk

 

 Azonosító: DAOP-1.1.1/DE-13-2013-0113

 

Támogatási intenzitás: 70,000000 %

 

Kivitelezés ideje: 2014.12.05. - 2015. 05.29.

 

Kedvezményezett: Elek Ingatlankezelő Kft.

    6400, Kiskunhalas, Majsai út 15.

 

 

 

 

 

 

Cégünkről

 

Az Elek Ingatlankezelő Kft. a Kiskunhalasi Ipari Parkban működteti telephelyét. A Dél-Alföldi Regionális Operatív Program keretein belül kiírt pályázati lehetőségre 2013.12.06-án nyújtottuk be támogatási kérelmünket, majd 2014 júliusában értesítést kaptunk a pályázat pozitív elbírálásáról.

A projekt keretében megvalósuló új épület építése során egy 238,89 m2-es szerelőcsarnok, egy 200,35 m2-es mosócsarnok, a műszaki szolgáltatásokhoz kapcsolódó irodai ügyintézés biztosításához 9,79 m2-es iroda és a kapcsolódó szociális helyiségek kerülnek felépítésre. A szerelő-és mosócsarnokban kerülnek telepítésre a szintén a pályázat szerves részét képező eszközök, amelyek által a legfejlettebb technológiákat alkalmazva tudjuk végezni a személygép-és teherjárművek szervízelését, - karbantartását, ill. a műszaki, - és környezetvédelmi vizsgáltatásra való előkészítést. A próbapad segítségével a fékek - és lengéscsillapítók bevizsgálását tudjuk végezni, továbbá a holtjátékot, a futóműveket ill. a tachográf készüléketek tudjuk teljes körűen bevizsgálni, javítani. A műhelyben füst és gázmérő készülék is beszerzésre kerül. A támogatás elnyerésével összességében 8 db olyan berendezés kerül beszerzésre, amely által olyan szolgáltatást tudnak biztosítani partnereink számára, amelyek igénybevételére eddig helyben nem volt lehetőség.

A fejlesztés által 3 db új munkahelyet hozunk létre. A projekt közvetett és közvetlen hatására Kft. piaci jelenléte, részesedése és árbevétele növekszik, valamint hozzájárul a lakosság életminőségének javításához, ill. a járművek által okozott környezeti terhelés jelentős csökkentéséhez.

A projekt napelemes, fotovoltaikus rendszer beépítését is magában foglalja, amely által jelentősen csökkenthetőek az üzemeltetési - és fenntartási költségek és hozzájárulnak a megújuló energiákat hasznosításának széleskörű prezentáláshoz is.

A pályázatban szereplő tevékenységek megvalósítása során kiemelt figyelmet fordítanak költséghatékonyság biztosítására. A projekt összköltsége 85,7 mFt, melyhez 58,4 mFt támogatást igényelt a Kft.

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com